VSA TEKMOVANJA ZAENKRAT BREZ GLEDALCEV

Z jutrišnjim dnem se uradno začenja nova sezona tekmovanj v ženskem nogometu.
Zaradi preventivnih in varnostnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužb s Covid-19 je NZS sprejela sklep, da se vse tekme pod okriljem NZS odigrajo za zaprtimi vrati, brez prisotnosti gledalcev. V ŽNK Olimpija smo ta ukrep sprejeli z odobravanjem. Želja po tekmah in dokazovanju je res velika. Če želimo, da se tekmovalna sezona v dani situaciji Covid-19 začne in odvija po začrtani poti, je ukrep NZS popolnoma razumljiv. V interesu nas je, da se po skoraj devet mesečnem tekmovalnem premoru končno spet vrnemo na tekmovanja. Potrudili se bomo, da bomo navodila in priporočila za preprečevanje okužb in širjenje Covid-19 upoštevali na najvišji možni stopnji in tako zagotovili varnost ekipam.
V skladu z navodili NZS bo dostop na stadion/igrišče, garderobe in pisarne tekme poleg igralk in strokovnega vodstva dovoljen le najavljenim uradnim osebam kluba, klubskemu fotografu, akreditiranim fotografom in novinarjem ter osebju, ki upravlja z objektom, kjer bo odigrana tekma. Vse na tekmi evidentirane osebe bodo imele posebne akreditacije. Staršem, spremljevalcem in drugim neakreditiranim osebam vstop v notranje prostore, garderobe in na igrišče ne bo dovoljen.
Vse navijače, starše, sorodnike igralk in podpornike ter ostale, ki so na tak ali drugačen način povezani z nami vljudno prosimo za razumevanje.
Za vašo in našo varnost gre!
Pazimo nase in ostanimo zdravi!
Skupaj smo močnejši! 💚