VISOKA ZMAGA ZMAJČIC V MARIBORU

Članska ekipa je danes v sklopu priprav na novo sezono na prvi prijateljski tekmi z 9:0 (3:0) premagala ekipo ŽNK Maribor Tabor.
Ob odsotnosti vratarke Nike Šapek je danes premierno nastopila Lili Balažic in poskrbela, da je gol ostal nedotaknjen. V dresu Olimpije so debitirale še Izabela Križaj, Paragvajka Jessica SantaCruz, ki je te dni v Ljubljani na preizkušnji ter mlada in obetavna Maša Černivšek, ki se je članski ekipi priključila iz selekcije U17. Na tekmi so dobile priložnost vse igralke, ki so s prikazano igro trenerju pokazale rezultat treningov in svojo pripravljenost.
ŽNK TABOR MARIBOR : ŽNK OLIMPIJA LJUBLJANA 0:9
Strelke: A. Milović 4x, B. Kralj 3x, N. Kumalić 1x, J. SantaCruz 1x
Glavni trener g. Miki Kondič: “Najprej bi se ekipi ŽNK Maribor Tabor zahvalil za organizacijo tekme in izkazano gostoljubje. Po nekajmesečnem tekmovalnem premoru je bilo lepo voditi ekipo na tekmi. S prikazano igro sem zadovoljen, a prostora za napredek je še veliko. Igralke so na igrišču pokazale rezultat dela zadnjih mesecev, ko so kljub epidemiji, prepovedi skupinskih treningov individualno delale po programu, pokazala izredno samodisciplino in voljo. Ne le, da so vzdrževale kondicijo in pripravljenost, ki so jo pridobile v zimskem pripravljalnem obdobju, to so celo nadgradile. Res sem ponosen na vse in vsako posebej. Po danes videnem mi je kar žal, da se sezona 2019/20 ni končala na zelenici, ker bi lahko pokazali veliko”
Zmajčice po jutrišnji prosti nedelji čaka nov delovni teden, ki so bo v petek sklenil s prijateljsko tekmo s SG Wien Austria v Avstriji.
Čestitke igralkam in strokovnemu vodstvu za prikazano igro in prepričljivo zmago! 👏
Skupaj smo močnejši! 💚
Več fotografij: Album ŽNK MB Tabor: ŽNK Olimpija