TJAŠA KUMER

Tjaša, je nogomet začela igrati pri rosnih šestih letih v ekipi NK MENGO 28, kjer je s fanti igrala šest let. Želja po več jo je kasneje vodila v nogometni klub INTERBLOCK, kjer je odigrala tri sezone. Pri 14-ih letih se je, potem ko v skladu s pravili NZS ni več smela nastopati za fante, pridružila ŽNK Radomlje.
Tjaša, je bila tudi slovenska reprezentantka v selekcijah U15 in U17.
Zaradi težav s poškodbami se je Tjaša morala za nekaj časa umakniti z zelenic. V klubu verjamemo, da sta Tjašina ljubezen do nogometa ter njena želja po vrnitvi močnejši in bo v jeseni že tekmovala.
Tjaša: “Že leto dni sem odsotna z nogometnih igrišč, saj sem imela nekaj težav s poškodbami, vendar sem se po klicu ŽNK Olimpija odločila, da bom ponovno stopila v nogometne čevlje (nogomet zelo pogrešam). Upam, da se bomo s soigralkami razumele in bom s svojim znanjem in igro čim bolj pomagala ekipi. Veselim se novih izzivov in ponovne vrnitve na zelenice. Navijačem pa sporočam, naj nas pridejo na tekme podpirati v čim večjem številu, saj nam bo z njihovo podporo lažje doseči zastavljene cilje. #skupajsmomocnejsi
Tjaša Kumer, dobrodošla v zmajevem gnezdu.