SPOROČILO ZA JAVNOST

Predsednik ŽNK Olimpije Ljubljana Boris Snedec je spregovoril nekaj besed o potovanju in mednarodnih prijateljskih tekmah.

“Pozdravljeni vsi, igralke, trenerja in spremstvo ŽNK OLIMPIJA

Rad bi se vam zahvalil za odlično vzdušje in odnose, ki so bili prisotni vseskozi našega potovanja, vesel sem, da smo se pokazali v najboljši luči kot organizirana ekipa, ki se zna zabavati na igrišču pa pokazati vso svojo kakovost ter se boriti za barve svojega kluba. Želim si, da nadaljujemo v tej smeri, da se počutimo kot ena velika družina, ki se spoštuje in verjame v svoj cilj. Te pripravljalne tekme nas lahko navdajajo z optimizmom in nam morajo biti spodbuda za še večjo motivacijo in željo po delu in rezultatih

Želim vam prijeten počitek pred nadaljevanjem marljivega dela, da športni del ekipe uresniči naše ambicije, mi, ki smo tu, da vam omogočimo najboljše pogoje, pa se bomo še naprej trudili, da bomo izpolnili vaša pričakovanja. Za konec vam želim lepo in sončno nedeljo ter prijetno vzdušje s svojimi bližnjimi, ki imajo razumevanje do vseh nas, ki smo v tem klubu in športu, ki zahteva veliko časa in odrekanja.

Srečno”