POSLOVNI PARTNER SIMPLE

V klubu ŽNK Olimpija Ljubljana, smo izredno ponosni in zadovoljni, da imamo ob sebi tako zaneslive poslovne partnerje, kot je podjetje SIMPLE frizerski salon.

SIMPLE je veriga frizerskih salonov, ki je od leta 2001 s svojimi kvalitetnimi uslugami uspela pridobiti širok krog zadovoljnih strank, tako na domačem trgu, kot v tujini. Upravičeno so lahko ponosni na nekaj več kot 30 salonov na območju celotne Slovenije in še enkrat toliko salonov v tujini.

Glede na današnji tempo življenja, si pozicioniranje salonov v nakupovalnih centrih lahko štejejo v prid, saj stranke z obiskom njihovih salonov prihranijo čas in denar. Brez utrujajočih čakalnih vrst lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a kvalitetne storitve z opaznimi spremembami.

Striženje je osnovano v skladu z modnimi smernicami za enostavnejše vzdrževanje pričeske tudi ob domači negi, medtem ko različne tehnike barvanja dopolnjujejo celostno podobo.

Mlade ekipe zaposlenih v SIMPLE salonih so polne energije ter svežih idej, s katerimi vas željno pričakujejo. Svoje znanje redno nadgrajujejo na strokovnih seminarjih in so vedno v koraku z novimi modnimi smernicami. Redno so prisotni tudi na različnih modnih dogajanjih kot so modne revije, predstavitve, snemanja, seminarji …

Urejeni lasje so prav gotovo ena izmed tistih stvari, katera se dotakne vsakega posameznika zato je njihova filozofija: KVALITETNA STORITEV ZA DOSTOPNO CENO!

V frizerskih salonih SIMPLE se trudijo, da s hitrimi, a učinkovitimi uslugami po pristriženih cenah na trgu dosežejo še večjo prepoznavnost in priljubljenost.

Iskreno se jim zahvaljujemo za njihovo podporo, ter zaupanje v našo nogometno zgodbo.

Več informacij o dodatnih storitvah, ter o njihovi ponudbi lahko najdete na spletni strani:  http://simple.si/