OB KONCU JESENSKEGA DELA PRVENSTVENIH TEKMOVANJ

Zaključila so se tekmovanja jesenskega dela prvenstva. V letošnji sezoni je naš klub prvič zastopan v vseh štirih selekcijah. Rezultati vseh selekcij in prikazan napredek predvsem pri mlajših selekcijah nam dajejo potrditev, da smo na pravi poti in hkrati nalagajo še večjo odgovornost za nadaljnje delo. Zavedamo se, da je prostora za napredek še veliko, zato smo kljub premoru že pričeli s pripravami na drugi del sezone, ki se bo nadaljeval v marcu. Mlajše selekcije trenirajo naprej po programu, članska ekipa pa v veliki želji po še večjih uspehih dela še intenzivneje. V naslednjem tednu se članice za zaključek leta odpravljajo na mednarodni prijateljski turnir Pljevlja 2019 v Črno goro.

➡️ Boris Snedec, predsednik ŽNK Olimpija:
“Vesel sem, da nam je tako kratkem času uspelo vzpostaviti mladinsko šolo. V ta namen smo se spomladi povezali z NK Trebnje in da je bila odločitev prava, nam potrjujejo rezultati in napredek deklic. Daleč od tega, da smo lahko zadovoljni z doseženim. Čaka nas še veliko dela, tako na strokovnem področju kot tudi na promociji, da bi v klub pridobili večje število deklet, ki si želijo igrati nogomet. Zavedam se, da so starši najpomembnejši člen v tej verigi, zato bomo tudi njim posvetili več pozornosti, predvsem na področju razumevanja njihove vloge in podpore, da se otroci ukvarjajo s športom. Članska ekipa je uspešno opravila svojo nalogo, zato v nadaljevanju pričakujem še nadaljnji napredek, tako v igri kot rezultatsko. Še naprej si bomo prizadevali za promocijo in uveljavitev ženskega nogometa v okolju in klub bo še naprej usmerjen v izpolnjevanje svojega poslanstva. Verjamem v prihodnost ženskega nogometa.”

Vsekakor bi bilo vse skupaj mnogo težje brez naših partnerjev, podpornikov, navijačev, prijateljev in staršev.
Mestna občina Ljubljana GEN-I d.o.o. JOMA Šmitrans Enervit Slovenija Gostilna in pizzerija Jurman Sunny Studio Pedimed, Medicinska nega nog Austria Trend Hotel Ljubljana Simple Frizerski Saloni HC Center Primož Žnidaršič @gradnjakos

Vsem imenovanim in neimenovanim iskrena hvala!
Skupaj smo močnejši! 💚

Stanje na lestvicah po končanem jesenskem delu prvenstev:

1. SŽNL
1. ŽNK Nona Pomurje Beltinci 36
2. ŽNK OLIMPIJA 33
3. ŽNK Radomlje 19
https://www.nzs.si/tekmovanja/?action=lestvica&id_menu=429

Liga DU17
1. ŽNK Krim Rolljet 29
2. ŽNK Tabor MB 26
3. ŽNK Nona Pomurje Beltinci 25
6. ŽNK OLIMPIJA T.B. 9
https://www.nzs.si/tekmovanja/?action=lestvica&id_menu=476

Liga DU15
1. ŽNK Krim Rolljet 27
2. ŽNK Nona Pomurje Beltinci 17 (tekma manj)
3. ŽNK Radomlje 17
4. ŽNK OLIMPIJA 15 (tekma manj)
https://www.nzs.si/tekmovanja/?action=lestvica&id_menu=952

Liga DU13 – ZAHOD
1. ŽNK Radomlje 32
2. Gažon Obala 25
3. ŽNK Cerklje 20
4. ŽNK OLIMPIJA – TREBNJE 20
https://www.nzs.si/tekmovanja/?action=lestvica&id_menu=497

ŽENSKI POKAL SLOVENIJE
Članska ekipa se je uvrstila v polfinale pokala: ŽNK OLIMPIJA, ŽNK Nona Pomurje Beltinci, ŽNK Krim Rolljet, ŽNK Cerklje.
https://www.nzs.si/tekmovanja/default.asp…