NOVA ZMAJČICA MAJA ANGELOVSKA

Maja Angelovska je nova okrepitev ŽNK Olimpije v zimskem prestopnem roku.

Maja v Ljubljano prihaja iz Makedonije, kjer je v prejšni sezoni igrala v domači ligi za ekipo ZFK Dragon Skopje, ima pa tudi že nekaj nastopov za člansko makedonsko reprezentanco.

Maja, so vas punce lepo sprejele in kakšni so prvi občutki v novem klubu?

V novem klubu se počutim zelo dobro, saj se dela na precej višjem nivoju kot sem bila to vajena v Makedoniji. Veliko mi pomeni, da so me soigralke tako lepo sprejele v svojo ekipo, ter mi veliko pomagajo pri učenju slovenskega jezika. Tudi delo na treningih je super, res da so precej naporni ampak so mi všeč. Trener Tomaž Upelj nas spodbuja, da pri vsaki vaji damo vse od sebe, zato se mu bi rada tudi zahvalila.

Ste se že navadili na življenje v Ljubljani?

Življenje v Ljubljani mi je zelo všeč. Na začetku je bilo zelo zanimivo raziskovati samo mestno jedro, ki ima toliko znamenitosti. Ljubljana ima vse, kar ena mlada oseba potrebuje mir in tišino,  ter prijetna okolja ob Ljubljanici za druženje s soigralkami ali prijatelji, ki me obiščejo.

Bi radi še kaj sporočili podpornikom Olimpije pred začetkom spomladanskega dela sezone?

Vem, da ima Ljubljana zelo glasne in dobre navijače, saj sem bila že na nekaterih tekmah NK Olimpije. (tudi v nedeljo bomo zmajčice na stadionu Stožice).  Upam, da bodo prišli tudi na našo nogometno tekmo in nas spodbujali do novega naslova državnih prvakinj.

Uprava in strokovno vodstvo ekipe je s prihodom Maje izredno zadovoljno, saj bo tako naša obrambna linija še močnejša.

Maja, dobrodošla v zmajevem gnezdu.