MI-PRESS – URADNI FOTOGRAF ŽNK OLIMPIJA 📸

ŽNK Olimpija želimo, da so naše objave in sporočila našim navijačem, podpornikom, partnerjem in simpatizerjem opremljene s kvalitetnimi fotografijami.
Z agencijo MI-PRESS, ki jo zastopa g. Igor Kupljenik smo tako sklenili dogovor o sodelovanju na področju fotografiranja nogometnih tekem, treningov ter ostalih aktivnosti in dogodkov povezanih z našim klubom.
Foto agencija MI-PRESS, Sports Photos je ustanovljena leta 2007. Njihova glavna dejavnost je fotografiranje športnih dogodkov, po potrebi pa fotografirajo tudi druge. Pokrivajo vse pomembne športne dogodke slovenskih športnikov v Sloveniji, Avstriji, Italiji in na Hrvaškem, glede na pomembnost dogodka pa se odpravijo tudi dlje od doma
https://photo.mi-press.eu
▶️ Igor Kupljenik: “V fotografiranje ženskega nogometa smo se aktivno vključili lansko leto, ker smo opazili, da mediji skoraj ne omenjajo ženskega nogometa, ki je po našem mnenju zelo atraktiven in si zasluži večjo medijsko pokritost.”
Ekipa MI-PRESS se nam je prvič pridružila minulo soboto na prijateljskem turnirju na avstrijskem Koroškem. Vse objavljene fotografije s turnirja so njihovo delo. 👏
Nam so zelo všeč. Pa vam? 😉
MI-PRESS, Sports Photos hvala za zaupanje!
Verjamemo v uspešno sodelovanje!
Skupaj smo močnejši! 💚