BARBARA KRALJ

BARBARA KRALJ, nova okrepitev ekipe državnih prvkinj.

S ponosom sporočamo, da bo Barbara, ki je svojo nogometno pot začela pri ekipi NK Kolpa nadaljevala pri Livarju, Interblocku, Brinju, Slovenj Gradcu ter v ekipi ŽNK Radomlje v novi sezoni nosila dres ŽNK Olimpije.

Barbara najprej dobrodošla med Zmajčicam. Za vami je prvi teden priprav na novo sezono in kvalifikacije za ligo prvakinj, ste zadovoljni z dosedanjim delom?

Hvala za topel sprejem. Za nami je šele en teden priprav z novim trenerjem zato teško kaj recem. Se mi zdi da se bolj še spoznavamo in navajamo drug na drugega. Pričakujem pa da se bojo “pravi” treningi še začeli.

Nogometašice Olimpije že dobro poznate iz reprezentančnih nastopov, verjetno ne boste imeli večjih težav s prilagajanjem na novo sredino?

Tako je. Z nekaterimi puncami se že od prej poznam, z nekaterimi nekoliko manj. Z vsakim treningom pa se med njimi počutim vse bolj sproščeno.

Kaj bi radi sporočili navijačem Olimpije?

Navijače bi povabila najprej na tekme lige prvakinj in kasneje na ligaške tekme, da bi nam z glasnim navijanjem in podporo pomagali do čimboljših rezultatov.

DOBRODOŠLA BARBARA.