ADRATIC SLOVENICA

V veliko zadovoljstvo nam je, da vam lahko predstavimo našega novega poslovnega partnerja, zavarovalnico Adriatic Slovenica Zavarovalna družba d. d.

Omogoča celovito zavarovalno zaščito na enem mestu. Združuje nabor zavarovanj in storitev za varnost oseb in njihovega premoženja ter varnost podjetja. Osebno varnost zagotavljajo z najširšo paleto zdravstvenih in življenjskih zavarovanj, ki se prilagajajo potrebam zavarovancev. Ponudbo ves čas dopolnjujejo s finančnimi rešitvami in ob zavarovanju omogočajo donosno varčevanje, obenem pa zagotavljajo varno jesen življenja. Ponudbo zavarovanj dopolnjujejo z asistenčnimi storitvami, da v tujinina cesti ali ob okvari v domu nikoli ne ostanete sami.

Adriatic Slovenica je dostopna po sodobnih elektronskih poteh. Uporaba e-portala Moj AS omogoča pregled zavarovanj, plačila, hitro komunikacijo z zavarovalnico in prijavo ter spremljanje škodnega dogodka preko e-zavarovalnice.

Adriaticu Slovenici se zahvaljujemo za zaupanje, ki so nam ga izkazali s tem, da so se nam pridružili na naši športni poti, ki jo gradimo skupaj z vami in drugimi našimi partnerji.