ZMAJČICE U17 PORAŽENE V RADOMLJAH

V deževnem in neprijaznem vremenu so dekleta U17 danes v Radomljah odigrala tekmo 8. kroga. V prvem polčasu nismo videli zadetkov, v drugem pa so nasprotnice prvič zadele v 50. minuti. V nadaljevanju so bile premočne in zmagale s 3:0. Kljub porazu pa smo na dekleta ponosni. Prikazala so lepo igro. Iz tekme v tekmo se vidi napredek in verjamemo, da čas za naša dekleta šele prihaja.
▶️ Sebastian Zalar, trener U17: “Še pred dobrim mesecem dni, so bila dekleta nesamozavestna, niso verjela in zaupala, kar je popolnoma razumljivo. Vse jim je bilo novo. Nov trener, nov pristop, nov princip dela, nove zahteve v igri, nove odgovornosti… Danes sem imel prvič občutek, da razumejo način in pomen treningov. Prenesle so ga v igro. To je bila njihova najboljša predstava v tej sezoni. Samozavestno, odločno, borbeno, dosledno, odgovorno in predvsem disciplinirano v fazi branjenja. Prvi polčas je bil res zelo dober. V nadaljevanju smo naredili nekaj individualnih napak, ki pa so sestavni del učenja in razvoja. To je nogomet. Škoda. V kolikor bi izkoristili le eno od mnogih priložnosti, bi bil lahko rezultat ugodnejši. Dekletom čestitam za prikazano in rečem le, da so upravičile moje zaupanje. Bravo punce! Postajate prava ekipa! Radomljam čestitam za nove tri točke in jim želim srečno v nadaljevanju prvenstva.”
Čestitke dekletom za srčno in borbeno igro!
Punce, nadaljujte s tem pristopom, s to energijo, verjemite vase in zaupajte in uspeh ne bo zaostal. Mi verjamemo v vas! 👊
Skupaj smo močnejši! 💚

Fotografije

📷 Nataša in Igor Kupljenik / MI-PRESS