PETER KRISTAN

V sredo, 31.1.2019, je v Jami za Bežigradom potekal sestanek mladinske šole, kjer je uprava kluba staršem predstavila novosti in vizijo mladinske šole ŽNK Olimpija. Za novega vodjo in koordinatorja mladinske šole je bil imenovan dosedanji trener članske ekipe Peter Kristan, ki bo tudi trener selekcije U17. Skupaj s trenerko selekcije U13 Manjo Rogan bosta skrbela za razvoj, napredek in kakovost v mladinskem pogonu ŽNK Olimpija Ljubljana.

Starši so bili seznanjeni z dosedanjim delom in načrti za prihodnost, ki mladinski šoli dajejo vidnejše mesto v klubu. V kratkem predavanju smo jim predstavili naše vrednote in načela pri vzgoji mladih športnikov, odnos trener starši in vlogo staršev pri vzgoji športnika. .

Peter Kristan: “Z veseljem sprejemam nove izzive, ki smo si jih zastavili skupaj z upravo kluba. Trdno sem prepričan, da smo izbrali pravo pot in da čaka mladinski pogon ŽNK Olimpija svetla prihodnost.”

Staršem se iskreno zahvaljujemo za udeležbo na sestanku, njihovo razumevanje in posluh ter konstruktivni dialog. Verjamemo, da smo na pravi pot in se nam za podmladek Zmajčic ni potrebno bati.

Skupaj smo močnejši!