ZMAGA ČLANIC ZA UVOD V NOVO SEZONO

Včerajšnja nedelja je bila v znamenju začetka nove sezone 2020/21 in 1. kroga 1.SŽNL. Članska ekipa je gostovala v Velesovem pri ŽNK Cerklje. Zmajčice so motivirane vstopile v tekmo. Po golu Barbare Kralj za 1: 0 so nasprotnice pred koncem 1.polčasa uspele izenačiti. Dekleta so nastopila suvereno od prve do zadnje minute. V 2. polčasu smo videli prvenec Tine Paliska v dresu Olimpije ter drugi gol Barbare Kralj na tekmi. Končni izid 1:3 za Zmajčice in v Ljubljano prinesle prve tri točke v novi sezoni.
Miki Kondič, glavni trener: “Prva tekma, kot vedno, težka tekma. Igro smo kontrolirali skozi celotno obdobje tako, da smo tri točke tudi zasluženo dobili. Ne glede na težave z igriščem in izjemno zaprto ter čvrsto igro domače ekipe sem bil ves čas prepričan v naša dekleta in na koncu jim je uspelo. Čestitke puncam za pristop in potrpežljivost ter vrhunski sprejem novih igralk. Igralkam Cerkelj želim izjemno sezono in dobre igre. Zaupanje, ki ga gojim do vseh naših deklet je brezmejno in popolno. Pridobile so si ga povsem zasluženo, saj iz dneva v dan ter iz treninga v trening kažejo svojo izjemno osebnost, nogometno kakovost ter neverjetno visok nivo ekipne pripadnosti. Da je to tako, gre tudi izjemna zahvala predsedniku ter celotnemu upravnemu odboru, ki skrbi za izjemne pogoje treninga in tekmovanja. V naslednje tekme gremo upravičeno z najvišjimi cilji. Najboljše šele pride!!!”
1.krog: ŽNK CERKLJE : ŽNK OLIMPIJA 1:3
Čestitke Zmajčicam in strokovnemu vodstvu! 👌
Gremo novim zmagam naproti! 💪
Skupaj smo močnejši! 💚
📸 Nataša in Igor Kupljenik / MI-PRESS, Sports Photos
Več fotografij najdete v albumu… https://www.facebook.com/pg/znkolimpijaljubljana/photos/?tab=album&album_id=163104408715000