ZMAGA ČLANIC V ŠP ŠIŠKA

Na prvi domači tekmi nove sezone je članska ekipa ŽNK Olimpija po prvem polčasu brez zadetkov, v drugem delu tekme strla odpor nasprotnic iz ŽNK MB Tabor in osvojila nove tri točke. Po nepravilni zaustavitvi Lucije Kos v kazenskem prostoru je z 11m zadela Manja Rogan, zadetke za zmago sta v nadaljevanju tekme prispevali Tina Paliska ter prvega v dresu ŽNK Olimpije še Izabela Križaj.
▶️ Miki Kondič, glavni trener: “Za nas zahtevna tekma, zahteven ter zelo dobro organiziran in motiviran nasprotnik… Nasprotna ekipa odlično vodena z izjemno disciplino v prvem polčasu ni dopuščala preveč prostora. No, kljub vsemu smo kontrolirali igro skozi celoten igralni čas in kasneje tudi bili nagrajeni za ves vloženi trud. Simpatični ekipi Tabor Maribora res iz srca želim veliko dobrih in uspešnih tekem. Nas čaka teden trdega dela, saj že v naslednjem krogu igramo novo zahtevno tekmo. Čestitke puncam za energijo, moč in odločnost, da se dvignejo, vztrajajo in zmagajo.”
Kot zanimivost… ŽNK Olimpija je na glavnem igrišču Športnega parka Šiška nazadnje nastopila v kvalifikacijski tekmi za UEFA Ligo prvakinj leta 2018.
3. krog 1. SŽNL: ŽNK OLIMPIJA : ŽNK MB TABOR 3:0
Strelke: M. Rogan (11m), T. Paliska, I. Križaj
Čestitke ekipi za zmago! Gremo dalje Zmajčice!
Skupaj smo močnejši! 💚
#znkolimpija #zmajcice #skupajsmomocnejsi #zenskinogomet #nzs #respect #equalgame
Mestna občina Ljubljana GEN-I d.o.o. JOMA Šmitrans Gostilna in pizzerija Jurman Zavarovalnica Triglav MI-PRESS, Sports Photos Enervit Slovenija Simple Frizerski Saloni Sunny Studio Pedimed, Medicinska nega nog HC Center
📷 Nataša in Igor Kupljenik / MI-PRESS