VANJA DURONJIĆ

Vanja Duronjić, naša naslednja nova okrepitev v članski vrsti, je stara znanka ženskega nogometa in se je po nekaj letih premora vrnila na žensko nogometno sceno.

Vanja prihaja iz Bosne in njena nogometna pot se je začela v ŽFK Borac v rodni Banja Luki, kjer je igrala vse do leta 2014, ko je prišla v Slovenijo. Med letoma 2014 in 2017 je igrala v ŽNK Preša Slovenj Gradec, ŽNK Rudar Škale in nazadnje v Fužinarju na Koroškem. V vseh teh letih je imela skupno v 1. SŽNL ter Pokalnih tekmah 65 nastopov ter dala 32 golov.

Vanja:” Prihod v ŽNK Olimpijo mi zelo veliko pomeni, je velik korak in napredek v moji nogometni karieri, saj igram za enega najboljših klubov v Sloveniji. Zelo sem zadovoljna s sprejemom ekipe; vse igralke, trener in uprava so me sprejeli kot, da smo že nekaj let skupaj.  Zaenkrat gre vse po načrtih. Imamo zelo kvalitetnega trenerja, ki mi je predstavil zadeve s katerimi se do sedaj v svoji karieri še nisem srečala. Trener ima velike načrte in gre vse v pravi smeri. Kot sam pravi, če bomo dobro delale, bomo dosegle vrhunski nivo. Navijače vabim, da pridejo na tekme ter uživajo v naši igri in zmagah.”

Vanja, dobrodošla med Zmajčicami!

Skupaj smo močnejši! 💚