PREVLADA ZMAJČIC V ŠP ŠIŠKA

Na tekmi 5. kroga 1. SŽNL je članska ekipa v ŠP Šiška gostila ekipo iz Ajdovščine. V začetno postavo je glavni trener Miki Kondič danes uvrstil predvsem mlade igralke in lahko rečemo, da so svoje delo dobro opravile. Tekmo sta zaznamovali Anja PRŠA ter Barbara KRALJ, ki sta vsaka s svojim hat trickom Zmajčicam pomagali do visoke zmage. Med strelke so se vpisale še Evelina KOS, Neva KUMALIĆ, Manja ROGAN ter Anja ŽVOKELJ, ki je v dresu Olimpije dosegla svoj premierni gol. V vratih je svojo polno minutažo na tekmi dobila mlada Lili BALAŽIC.
▶️ Miki Kondič, glavni trener: “V tekmo smo šli tako kot v vsako doslej – pripravljeni in osredotočeni na nove tri točke. Od prve minute smo krenili močno,odločno in z željo,da pokažemo kar znamo in zmoremo. Zaradi dobrega pristopa smo uspeli zadeti že v samem začetku in tako nadaljevali umirjeno vse do konca. Seveda smo imeli znotraj same igre podnaloge, ker smo želeli preizkusiti stvari in delo treningov. Pri tem smo bili dosledni in punce so odigrale lepo tekmo. Veseli me dejstvo, da smo danes lahko videli na delu tudi nekaj naših mlajših igralk katere so upravičile zaupanje in me kar navdušile s pristopom. Čestitke tudi ekipi Ajdovščine za srčno, borbeno igro in željo po igranju nogometa, kar je zelo pomembno. Čestitke vsem igralkam in hvala vodstvu za organizacijo tekme.”
V naslednjem 6. krogu so Zmajčice proste, sledi reprezentančni premor in člansko ekipo nova tekma čaka 27.09.2020, ko bo na vrsti mestni derbi z ŽNK Krim Rolljet.
1.SŽNL 5. krog:
ŽNK OLIMPIJA : ŽNK AJDOVŠČINA 10:0
Strelke: A. Prša 3x, B. Kralj 3x, E. Kos, A. Žvokelj, N. Kumalić, M. Rogan
Bravo!!!!
Skupaj smo močnejši! 💚
#znkolimpija #zmajcice #skupajsmomocnejsi #zenskinogomet #nzs #1sžnl #respect #equalgame
#moljubljana #genidoo #joma #smitrans #jurman #zavarovalnicatriglav #mipress #enervitslovenija #simplefrizerskisaloni #sunnystudio #pedimed #hccenterdoo
📷 Nataša in Igor Kupljenik / MI-PRESS