PORAZ NA PRVEM DERBIJU SEZONE

V 2.krogu nove sezone so se Zmajčice pomerile z ekipo iz Pomurja. Po hitrem golu nasprotnic v 1. polčasu je iz prostega strela izenačila Manja Rogan. V nadaljevanju je Vanja Duronjić povedla za vodstvo Zmajčic 2:1, a so igralke Pomurja pred koncem 1. polčasa uspele izenačiti.
V drugem delu tekme ni šlo vse po željah in pričakovanjih mnogih. Prejeli smo štiri zadetke in tekma se je končala z izidom 6:2.
▶️ Miki Kondič, glavni trener: “Kot prvo čestitke Pomurkam za prikazano. Vidi se, da je poleg izjemne individualne kvalitete ekipa že nekaj let skupaj in uigrana. Mislil sem, da bomo lažje nadomestili Suhoveršnik, Kumalič in Milović a se je izkazalo, da za to za zdaj še nismo zreli. Pri tem pa sem verjetno tudi sam postavil nekoliko napačno taktiko. To je za nas prva skupna resna preizkušnja, ki je postavila temelje za delo na nadaljnjih treningih. Čaka nas kar precej dela predvsem na medsebojni povezanosti in uigravanju novih igralk. Na tem mestu bi se rad v mojem in imenu igralk opravičil vsem gledalcem in predsedniku ter upravnemu odboru kluba, ki so z naše strani pričakovali nekoliko boljši derbi.”
ŽNK POMURJE BELTINCI : ŽNK OLIMPIJA 6:2
Strelki: M. Rogan, V. Duronjić
Jutri je nov dan, pred nami vikend in nova tekma.
Glave gor in optimistično naprej!
Skupaj smo močnejši! 💚
#znkolimpija #zmajcice #skupajsmomocnejsi #zenskinogomet #nzs #respect #equalgame
#moljubljana #genidoo #joma #smitrans #jurman #zavarovalnicatriglav #mipress #enervitslovenija #simplefrizerskisaloni #sunnystudio #pedimed #hccenterdoo
📷 Nataša in Igor Kupljenik / MI-PRESS
Album 2.krog ŽNK Pomurje Beltinci : ŽNK Olimpija