LARA LOBE

Iz vrst deklet U17 se je članski ekipi priključila tudi Lara Lobe.

Lara je bila v pretekli sezoni ena od ključnih igralk pri Zmajčicah U17 in že bila tudi v pomoč članski ekipi. Je delovna gimnazijka in kot zase pravi, dekle polno presenečenj. Zato ni presenečenje, da se Lara izobražuje tudi za nogometno sodnico in že sodi tekme najmlajših kategorij. 👏
Prihaja iz Trebnjega in je svojo nogometno pot pričela s fanti v tamkajšnjem klubu NK Trebnje. Kratek čas je bila članica ŽNK Radomlje, potem pa se je vrnila k dekliški ekipi v Trebnje. Z združitvijo dekliških ekip se je priključila ŽNK Olimpija. Bila je članica dekliških reprezentanc DU15 in DU17 in bila udeleženka kvalifikacij WU17 za evropsko prvenstvo 2020. Povabljena je tudi že v mladinsko reprezentanco DU19.
Lara Lobe:” Prestop iz DU17 med članice mi predstavlja nov začetek na moji poti. Že s prvim treningom mi je ekipa pokazala topel sprejem in mi pokazala, da moje učenje tega športa še zdaleč ni pri koncu. Veselim se pridobitve novega znanja z dobrim vodstvom, ki nam je na razpolago. Novo sezono pričakujem z mislijo, da s skupnimi močmi lahko dosežemo zastavljene cilje.”
Lara, dobrodošla v članski ekipi Zmajčic! 👏
Skupaj smo močnejši! 💚