KATRINA ASHLEY GIANTSOPOULOS

Z veseljem vam predstavljamo našo novo tujo igralko, ki pa ne prihaja iz Evrope.
Katrina Ashley Giantsopoulos prihaja iz Toronta v Kanadi. Nogomet je začela igrati pri svojih štirih letih. V času odraščanja je igrala za ekipi Unionville Milliken (UMSC) in FC Durham Academy. V času šolanja v ZDA je svojo nogometno pot nadaljevala pri NCAA D2 Davis in Elkins College v Zahodni Virginiji. Študij sociologije in umetnosti jo je vodil nazaj v Kanado, kjer je igrala na univerzi Western University v Ontariju. Po končanem študiju se je bodoča učiteljica preselila v Evropo, kjer je pred prihodom v ŽNK Olimpija igrala za SK Sturm Graz.

Katrina: “Prvi teden je vedno težko; prilagajanje na novo okolje, jezik in ekipo je lahko zelo stresno. Do sedaj je ekipa super. Vsi v klubu so me zelo lepo sprejeli in mi pomagali. Tako je bila sama selitev precej lažja. Življenje v Ljubljana je čudovito. Mesto je majhno, vendar ima tako veliko ponudbo vsega. Veselim se in komaj čakam, da odkrijem kaj ponuja Slovenija. Moji cilji v ŽNK Olimpija so dati maksimum od sebe, dati nekaj golov, trdo delati in ekipi pomagati na poti k ciljem; zmagati v državnem in se kvalificirati za UEFA Ligo prvakinj.”

Katrina: “The first week is always difficult, adjusting to a new country, language, and team can be overwhelming. The team has been great so far, everyone at the club has been very welcoming and has made the transfer a lot easier. Living in Lubljana has been great so far. The city is small but has so much to offer and looking forward to seeing more of what Slovenia has to offer. My goals while being at Olimpija are just to give my best, score some goals, work hard, and contribute to helping the team win the league and qualify for champions league.”

Katrina, today you officialy become a Dragon Lady. Welcome #7!
Katrina, danes si uradno postala Zmajčica! Dobrodošla #7!
Skupaj smo močnejši! 💚