‼️POMEMBNO OBVESTILO‼️

UKREPI NZS ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA OKUŽB S KORONAVIRUSOM
Nogometna zveza Slovenije je na kolegiju predsednika NZS sprejela ukrepe za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom (SARS-CoV-2). Vse tekme pod organizacijo Nogometne zveze Slovenije bodo tako odigrane brez gledalcev (več na spodnji povezavi).
Pravico vstopa na stadion/igrišče imajo, poleg igralcev in strokovnega vodstva obeh ekip ter uradnih oseb (sodniki, kontrolor, delegat), samo osebe, ki neposredno sodelujejo pri organizaciji tekme (odvisno od posamezne lige): pobiralci žog, reševalci, novinarji in fotografi, osebje, ki sodeluje pri TV prenosu tekme in klubsko osebje, ki skrbi za organizacijo tekme. Po predhodni najavi na NZS imajo pravico vstopa še člani vodstva obeh klubov.
Ukrep velja tudi za vsa tekmovanja ženskega nogometa, zato vse starše, sorodnike in prijatelje Zmajčic, naše navijače, simpatizerje in podpornike prosimo, da upoštevajo navodila. Situacija se spreminja iz dneva v dan. Spremljali bomo in vas takoj, ko se zadeve umirijo in bodo ukrepi preklicani o tem obvestili. Vaše podpore smo vedno zelo veseli, vendar v ospredju je vaše in naše zdravje.
Hvala za razumevanje.
Pazite nase in ostanite zdravi! 🍀
Skupaj smo močnejši! 💚