Predstavitev

O klubu

Ženski nogometni klub Olimpija Ljubljana je ustanovljen leta 2015. Danes po letu in pol delovanja je klub široko prepoznaven v športni javnosti. Samo delovanje kluba je usmerjeno v zagotavljanje pogojev za igranje na najvišjih nivojih. Cilj kluba je konstantno nastopanje v evropskih tekmovanjih, s čimer je povezan cilj v domačem okolju, kjer želimo biti na vrhu.

logo-znk-olimpija

Vrednote

Partnerstvo in zaupanje
V klubu gradimo dobre medsebojne odnose. Ti so temelj za spoštljiv odnos do vseh, ki smo v klubu in tudi do naših partnerjev s katerimi živimo in tekmujemo. Z dobrimi in odprtimi medčloveškimi odnosi je mogoče športno uspešnost združevati z našim temeljnim poslanstvom. Prizadevamo si za delitev znanja in izkušenj. Želimo si sodelovanja vseh ženskih nogometnih klubov v slovenskem prostoru, za dobro in razvoj slovenskega ženskega nogometa. Ravno tako si prizadevamo za povezavo s klubi izven slovenskih meja.Kreativnost in učinkovitost
Edina prava pot k vrhunskim rezultatom je ustvarjanje takega vzdušja v klubu, ki motivira. Skupaj vedno znova iščemo nove poti za zadovoljstvo vseh, ki sodelujejo v klubu.
Naloge, ki smo si jih zadali, opravljamo po svojih najboljših močeh. Stremimo k temu, da tisto, kar počnemo, opravimo najbolje, kar se da učinkovito in v čim krajšem času.Prijaznost in odprtost
Vzdržujemo prijateljstvo in družabnost, odprti smo za predloge in izboljšave. V klubu si delimo znanje, izkušnje ter pozitivno energijo. Klub je odprt za vse, ki se želijo udejstvovati in so pripravljeni delati v korist ženskega nogometa.